Taideterapeuttinen työnohjausryhmä syksyllä 2019

Taideterapeuttinen työnohjausryhmä maahanmuuttajien parissatyöskenteleville

Työnohjauksellista ja taideterapeuttista työskentelyä maahanmuuttajakoulutusten parissa työskenteleville ammattilaisille. Ryhmätyöskentelyssä tuetaan osallistujien työhyvinvointia ja vahvistetaan osallistujien työssä jaksamista.

Ryhmä on alkanut 12.9. ja se kokoontuu pääsääntöisesti joka kolmas viikko syyslukukauden 2019 aikana. Ryhmään voi ilmoittautua myös kertaluontoisesti kokeilemaan työtapaa.

Työnohjauksellisessa taideryhmässä tutkitaan omaa työtä ja työstä nousevia mielikuvia ja tunteita sekä kehollisia tuntemuksia ja stressiperäisiä ajatuksia. Näitä hyödynnetään taidetyöskentelyn materiaalina.Taidetyöskentely tapahtuu maalaten, liikkuen, kirjoittaen ja saven kanssa työskennellen.

Aika: työnohjausryhmä torstaina 12.9., 3.10., 24.10., 14.11., 5.12. ja 12.12.2019
kello 15.00-17.00

Paikka: Työnohjausryhmä kokoontuu Helsingin Lassilassa, os. Kaupintie 11 A

Hinta: 3.10. Alkaen 125 € (+ ALV 24 %) (5 kertaa) Yhden kertaluontoisen työnohjauksen hinta: 30 € (+ ALV 24%), Satakieliset - yhdistyksen jäsenille 27 % (+ ALV 24%)

Ryhmän ohjaajat: psykologi, työnohjaaja, KM Anne Nurminen ja FM, taideterapia- jakirjallisuusterapiaryhmien ohjaaja Kristina Svensson

Tiedustelut ja ilmoittautuminen: ​satakieliset(a)gmail.com​, anne.nurminen(a)oppimistaito.fi tai 040 5347424

Ilmoittautumisviestiin seuraavat tiedot: nimi, yhteystiedot, laskutustiedot (laskutusosoite).

Asiakasrekisteri ja tietosuoja: Ilmoittautumisen yhteydessä kerättyjä tietoja käytetään asiakkuudenhoitoon, mm. laskutukseen, ja mahdollisesti jatkossa markkinointitarkoituksiin. Voit myöhemmin poistaa tietosi rekisteristä ilmoittamalla siitä sähköpostilla osoitteeseen info(at)oppimistaito.fi. Asiakasrekisteriselosteemme saat pyydettäessä nähtäväksi. Laskutus ​Ryhmän laskuttaa Satakieliset - monikieliset erilaiset oppijat ry