Taideterapeuttinen työnohjausryhmä keväällä 2020

Taideterapeuttinen työnohjausryhmä maahanmuuttajien parissa työskenteleville


Työnohjauksellista ja taideterapeuttista työskentelyä maahanmuuttajakoulutusten parissa työskenteleville ammattilaisille. Ryhmätyöskentelyssä tuetaan osallistujien työhyvinvointia ja vahvistetaan osallistujien työssä jaksamista. Ryhmä alkaa 3.4. ja se kokoontuu pääsääntöisesti joka toinen viikko huhti-toukokuun 2020 aikana yhteensä viisi kertaa.

Työnohjauksellisessa taideryhmässä tutkitaan omaa työtä ja työstä nousevia mielikuvia ja tunteita sekä kehollisia tuntemuksia ja stressiperäisiä ajatuksia. Näitä hyödynnetään taidetyöskentelyn materiaalina. Taidetyöskentely tapahtuu maalaten, liikkuen, kirjoittaen ja saven kanssa työskennellen.


Aika: työnohjausryhmä kokoontuu viisi kertaa 3.4., 24.4., 7.5., 20.5. ja 4.6.2020 kello 15.00-17.00. Ryhmä toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään kuusi.

Paikka: Työnohjausryhmä kokoontuu Helsingin Lassilassa, os. Kaupintie 11 A.


Hinta: 160 € (+ ALV 24 %) (5 kertaa)


Ryhmän ohjaajat: psykologi, työnohjaaja, KM Anne Nurminen ja FM, taideterapia- ja kirjallisuusterapiaryhmien ohjaaja Kristina Svensson


Tiedustelut ja ilmoittautuminen: ​satakieliset(at)gmail.com

Ilmoittautumisviestiin seuraavat tiedot: nimi, yhteystiedot, laskutustiedot (laskutusosoite).


Asiakasrekisteri ja tietosuoja: Ilmoittautumisen yhteydessä kerättyjä tietoja käytetään asiakkuuden hoitoon, mm. laskutukseen, ja mahdollisesti jatkossa markkinointitarkoituksiin. Voit myöhemmin poistaa tietosi rekisteristä ilmoittamalla siitä sähköpostilla osoitteeseen satakieliset(at)gmail.com. Asiakasrekisteriselosteemme saat pyydettäessä nähtäväksi.

 

Laskutus: Ryhmän laskuttaa Satakieliset - Monikieliset erilaiset oppijat ry